Het terugdringen van voedselverspilling is goed voor de wereld, je portemonnee en uiteindelijk ook voor jou. Waarom? Zo vindt er geen onnodige verspilling plaats van de middelen die nodig zijn om een product te maken. Daarom werken we voortdurend aan het verminderen van voedselverspilling in onze productie en helpen we je om dit thuis te verminderen. Een bakje kwark, een pak melk of andere zuivel dat al lang in jouw koelkast staat, wat doe je als ze over de datum zijn? Wist je dat na de Ten minste Houdbaar Tot-datum (THT) je het product vaak nog prima kunt eten? Daarom staat er op onze verpakkingen: 'vaak goed na'. Door te kijken, ruiken en proeven kun je zelf beoordelen of je een product nog kunt eten na de THT-datum.
Restjes over? Maak wat lekkers met jouw restjes zuivel, zoals een frozen yoghurt bar. Kijk voor meer inspiratie op onze receptenpagina's. Ook kan het pak vaak nog leger dan je denkt. Haal alles eruit wat erin zit.