WIE ZIJN WE

Arla Foods is een coöperatie, waarbij de boeren de eigenaar zijn. Hardwerkende ondernemers die elke dag met veel passie, melk van de beste kwaliteit leveren. Op duurzame wijze, met zorg voor de koeien en de natuur.

 

החקלאים

Onze boeren

Meer info

In totaal zijn er 12.500 boeren aangesloten bij Arla Foods uit 7 Europese landen, onder wie 700 Belgische boeren. Zij weten als geen ander wat er nodig is om melk van topkwaliteit te leveren.

Als boeren zijn wij van nature enorm betrokken bij het welzijn van onze dieren en het mileu. Wij streven continue naar het verbeteren van onze duurzaamheid, vanaf de boerderij tot en met de verpakking bij jouw thuis op tafel. 

Natuurlijke producten

Duurzaamheid

Meer info
Natuurlijke producten

gezond leven

Wij vinden dat melk het meest unieke product uit de natuur is. Het is het eerste wat je drinkt en het maakt deel uit van een gezond voedingspatroon gedurende je hele leven. Daarom maken wij lekkere en gezonde zuivel, altijd met behoud van het goede uit de natuur. 

Het begon allemaal rond 1880 toen boeren uit Denemarken en Zweden kleine coöperaties vormden die investeerden in gezamenlijke zuivelfabrieken. De inkomsten uit hun melk werden gelijk verdeeld onder de boeren en samen bouwden ze een goede toekomst op voor zichzelf en de volgende generaties.

ההיסטוריה שלנו
Een lange reis

Geschiedenis

 

meer info