
Cheesecake met Arla Skyr Aardbei
30 min.
Zin in een cheesecake die net even anders is? Deze frisse variant met skyr, cottage cheese en aardbei is heerlijk romig, maar toch lekker licht. De skyr zorgt voor frisheid, de cottage cheese voor een volle smaak, en de aardbeien maken het helemaal af. De amandelbodem voegt een knapperige en licht nootachtige smaak toe, die perfect past bij de romige vulling. Ideaal als zomers dessert of als traktatie bij de koffie!
Ingrediënten
Arla® Skyr Aardbei
|
500 |
---|---|
Gelatineblaadje
|
3 |
Cottagecheese
|
200 g |
Acaciahoning
|
1 el |
Citroensap
|
2 el |
Citroenschil
|
1 tl |
Vanillepoeder
|
½ tl |
Amandelen
|
250 g |
Dadels, zonder pit
|
15 |
Grof zout
|
¼ tl |
Gemengde bessen, om te serveren
|
Bereidingswijze
