Skyr Naturel met blauwe bessen en sinaasappel
  • Arla
  • Recepten
  • Skyr Naturel met blauwe bessen en sinaasappel

Skyr Naturel met blauwe bessen en sinaasappel

Verhoog je skyr ervaring met deze heerlijke en kleurrijke mix van sinaasappels en sappige bosbessen. Met knapperige en nootachtige granola is deze gezonde en smaakvolle combinatie de perfecte manier om je dag te beginnen of te genieten van een bevredigende snack.

Ingrediënten

Arla® Skyr Naturel
Granola met noten
Bosbessen
Sinaasappelen

Bereidingswijze

  • Schil de sinaasappel en snijd de partjes in stukjes.
  • Doe een paar lepels skyr in een kom en voeg het fruit, de bessen en de granola toe.
Eet smakelijk!
Maak zelf granola

Er zijn twee opties voor granola: zelfgemaakte en in de winkel gekochte. Als je je eigen granola maakt, kun je de ingrediënten aanpassen en controleren, terwijl je in de winkel uit een grote variëteit kunt kiezen. Als je voor zelfgemaakte kiest, maak dan een mix van je favoriete noten en zaden, licht geroosterd met honing, olie of iets dergelijks, voor een knapperige topping die bij het sappige fruit past.

Vragen over sinaasappel en bosbes topping

Ervaar de levendige frisheid van sinaasappels en verse bosbessen in deze heerlijke topping die je 's ochtends zeker zal opvrolijken. Lees verder voor meer informatie!

Gebruik je verse of ingevroren bosbes als topping voor skyr of yoghurt?

Zowel verse als ingevroren bosbessen kunnen worden gebruikt als topping voor skyr of yoghurt. Verse bosbessen zijn sappig en hebben een levendige smaak, vooral als ze in het seizoen zijn. Daarentegen zijn ingevroren bosbessen handig, het hele jaar door verkrijgbaar en kunnen ze een heerlijke fruitige saus vormen als ze ontdooid zijn. Je kunt ze ook bevroren bovenop doen voor een koude, knapperige traktatie.

Welke skyr gebruik je voor een topping van sinaasappels en bosbessen?

Voor een topping van sinaasappels en bosbessen kun je gewone skyr als basis gebruiken. Het heeft een romige, pittige smaak die perfect past bij het zoete van de sinaasappels en bosbessen. Je kunt het geheel ook zoeter maken door bijvoorbeeld vanille skyr of yoghurt te gebruiken.

https://www.arla.be/recepten/skyr-naturel-met-blauwe-bessen-en-sinaasappel/