
Skyr Naturel met blauwe bessen en sinaasappel
Ingrediënten
Arla® Skyr Naturel
|
|
---|---|
Granola met noten
|
|
Bosbessen
|
|
Sinaasappelen
|
Bereidingswijze
Maak zelf granola
Er zijn twee opties voor granola: zelfgemaakte en in de winkel gekochte. Als je je eigen granola maakt, kun je de ingrediënten aanpassen en controleren, terwijl je in de winkel uit een grote variëteit kunt kiezen. Als je voor zelfgemaakte kiest, maak dan een mix van je favoriete noten en zaden, licht geroosterd met honing, olie of iets dergelijks, voor een knapperige topping die bij het sappige fruit past.
Vragen over sinaasappel en bosbes topping
Ervaar de levendige frisheid van sinaasappels en verse bosbessen in deze heerlijke topping die je 's ochtends zeker zal opvrolijken. Lees verder voor meer informatie!
Zowel verse als ingevroren bosbessen kunnen worden gebruikt als topping voor skyr of yoghurt. Verse bosbessen zijn sappig en hebben een levendige smaak, vooral als ze in het seizoen zijn. Daarentegen zijn ingevroren bosbessen handig, het hele jaar door verkrijgbaar en kunnen ze een heerlijke fruitige saus vormen als ze ontdooid zijn. Je kunt ze ook bevroren bovenop doen voor een koude, knapperige traktatie.
Voor een topping van sinaasappels en bosbessen kun je gewone skyr als basis gebruiken. Het heeft een romige, pittige smaak die perfect past bij het zoete van de sinaasappels en bosbessen. Je kunt het geheel ook zoeter maken door bijvoorbeeld vanille skyr of yoghurt te gebruiken.
